2012. Netradicinė kūno kultūros pamoka drauge su „Kibirkšties-Tichės-IKI“ žaidėjomis

DSC_0023m



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vilniaus „Kibirkšties-Tichės-IKI“ moterų krepšinio komanda apsilankė Vilniaus Pilaitės vidurinėje mokykloje ir bendravo su 7-10 klasių moksleiviais. Vilniaus klubas surengė krepšinio parodomają pamoką – treniruotę („Pamoka su Kibirkštimi-Tiche-IKI“).  

DSC_0035m

DSC_0100m

DSC_0113m

DSC_0138m

DSC_0145m

kibirkstis_089m

kibirkstis_095m

kibirkstis_096m

kibirkstis_098m

kibirkstis_099m

Mūsų mokyklos mokiniai stebėjo ir ,,sirgo” už Vilniaus klubo merginas krepšinio varžybose.     Atsidėkodamos už puikų palaikymą sostinės klubo krepšininkės pravedė kūno kultūros pamokas – treniruotes Pilaitės vidurinės 7-10 klasių mokiniams.
Didžiuojamės, kad sostinės komandoje sėkmingai žaidžia mūsų mokyklą baigusios seserys Eglė (nr. 7) ir Greta (nr. 8) Šniokaitės. Kūno kultūros mokytojas Darius Česnavičius buvo pirmasis Šniokaičių treneris, kuris pastebėjo talentingas ir gabias mokinukes.
„Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandos merginos Pilaitės mokyklos moksleiviams vedė dvi pamokas. Vieną berniukams, o kitą mergaitėms. Krepšininkės pademonstravo, kaip taisyklingai reikia atlikti pramankštą, mokė metimo paslapčių. Vėliau vaikai dalyvavo estafetėse ir baudų bei tritaškių metimų maratonuose porose su sostinės ekipos žaidėjomis.
„Džiaugiamės tokiu šiltu sutikimu, – sakė „Kibirkšties-Tichės-IKI“ komandos vadovas Rosvaldas Gorbačiovas. – Mūsų pamoką moksleiviams stebėjo ir mokyklos direktorius, ir klasės auklėtojos. Po pamokos dar ilgai bendravome ir dalinomės įspūdžiais. Tikrai labai smagus renginys. Tikimės, kad taip sugebėsime populiarinti krepšinį tarp mergaičių. Šįkart pamokoje tik kelios megaitės turėjo krepšinio pradmenis, kitas supažindinome pirmą kartą.
Manau, joms patiko ir nuo šiol ši sporto šaka joms bus artimesnė“.

Renginio iniciatorė Virginija Šniokienė, oganizatoriai kūno kultūros metodinė grupė, fotoreportažas Jūratės Raškauskienės.