2015-12-18. Sporto diena

 

002sportosvente2015


Gruodžio 18 dieną (penktadienį) sporto salėje vyko kūno kultūros mokytojų (D. Kapčinskienės, J. Raškauskienės, V. Šniokienės) organizuota kalėdinė sporto šventė. Renginio tikslas - ugdyti mokinių gebėjimą bendradarbiauti, siekti komandinio darbo rezultatų, skatinti draugiškumą ne tik klasėse, bet ir mokykloje. Renginio rėmėjas mokyklos direktorius Z. Popovas nugalėtojus apdovanojo saldžiais prizais ir diplomais.

Pirmoji rungtis, kurioje dalyvavo gimnazijos pirmokai, buvo virvės traukimas. Kiekvienos klasės komanda norėjo būti stipriausia. Išsipildė Ia klasės mergaičių ir Ib berniukų norai - jie iškovojo pirmąją vietą. Ig klasės mokiniai (tiek berniukai, tiek merginos) tvirtai užėmė antrąją vietą. Ia klasės berniukams sekėsi ne taip gerai kaip klasės draugėms, bet labai besistengdami iškovojo trečiąją vietą. Ih klasės mergaitės nenusileido varžovėms ir laimėjo trečiąją vietą.

Mokytojos džiaugiasi, kad buvę gimnazistai nepamiršta mokyklos. Svečiuose buvę mokiniai po atkaklios kovos tinklinio varžybose pralaimėjo dabartinių gimnazijos ketvirtokų rinktinei rezultatu 2:1. Taip pat ir krepšinio varžybose rezultatu 76:50 sėkmė nusišypsojo gimnazijos III ir IV klasių rinktinei.

Kūno kultūros mokytojos D. Kapčinskienė, J. Raškauskienė ir V. Šniokienė dėkoja renginio dalyviams. Taip pat sveikina visus su
artėjančiomis šventėmis ir linki pajusti sportinę dvasią bei aktyviai dalyvauti sporto renginiuose.

 

IMG_1342sportosvziema2015
IMG_1324sportosvziema2015
IMG_1343sportosvziema2015
IMG_1351sportosvziema2015
IMG_1365sportosvziema2015
Žurnalistų būrelio narė Deimantė Ališauskaitė (Ig)