2015. Kviečiame į naująjį Šeimų universiteto sezoną!

Atėjus rugsėjui ir vėl sveikinamės su Jumis linkėdami gerų mokslo metų! Linkime, kad organizuodami savo vaikučių ir visos šeimos užsiėmimus šiais metais, rastumėte laiko maloniems ir naudingiems susitikimams pas mus - Šeimų universitete! Kviečiame Jūsų šeimą pasisemti dar daugiau žinių bei patirties mūsų rengiamose programose!


Šį sezoną renkame grupes į visas Šeimų universiteto programas:
„Pirmieji žingsniai“ (0-4 metų), „Pirmosios raidės“ (4-8 metų), „Pirmieji sprendimai“ (8-10 metų), „Ankstyvoji paauglystė“ (10-13
metų) bei „Paauglystė“ (13-16 metų).

Labai kviečiame išsirinkti tinkamiausią programą pagal savo vaikų amžių ir REGISTRUOTIS į mokymus jau DABAR! Registracija vyksta tik iki spalio 1 dienos!

Taip pat norime informuoti, kad šiais metais mūsų programos yra mokamos – 70 eurų šeimai. Šie pinigai bus skirti programos medžiagai atspausdinti, patalpų nuomai apmokėti ir kitoms būtinosioms išlaidoms.
Mūsų moderatoriai ir toliau dirbs savanoriškai. Tačiau jeigu kuriai šeimai šis mokestis būtų per didelis – kviečiame apie tai informuoti mus asmeniškai, nes pinigai niekada neturi būti kliūtimi siekiant tobulėti!

Išsirinkę Jums tinkamą programą, pakvieskite prisijungti vaikučius auginančius bičiulius, kolegas, darželio ar mokyklos bendruomenės tėvus, ir turtinkite savo šeimų santykius drauge!


Registracijos anketą bei detalesnę Jus dominančią informaciją rasite:
http://www.seimu.lt/index.php/registracija/38 arba http://www.seimu.lt/.

Jei iškiltų papildomų klausimų, su mumis galite susisiekti info@seimu.lt arba tel.: 8 679 00777.

Įkvėpkime tėvus įkvėpti vaikus!


Visada Jūsų,
Šeimų universitetas

Įkvėpkime tėvus įkvėpti vaikus!

Šeimų universitetas
info@seimu.lt
www.seimu.lt
tel: 8 679 00777