2013. Tėvams

Asociacija  „Lietuvos tėvų forumas” 2012 – 2013 metais sėkmingai mokyklose  vykdė projektą „Darni šeima, tvari mokyklos bendruomenė – ateities Lietuva“.
Džiaugiamės, jei  ir Jūsų ugdymo įstaigos atstovai dalyvavo šio projekto renginiuose. Projekto komanda primena, kad visos mokyklos kurioms rūpi tėvų aktyvinimas, turite galimybę Jūsų mokyklos tėvams susiburti į SAVIUGDOS KLUBĄ su LTF moderatoriumi.


Saviugdos klubo pagrindiniai tikslai:

  • tėvystės įgūdžių stiprinimas, santykių tarp tėvų ir vaikų gerinimas,
  • plėtojant savęs pažinimo, savęs ir kitų suvokimo geresnius įgūdžius;
  • mokyklos bendruomenės  susitelkimo didinimas, siekiant tėvų individualių pokyčių ir prasmingo bei nuoseklaus indėlio siekiant pagrindinių švietimo tikslų.

Po projekto renginių į pageidaujamą saviugdos klubo kandidatų sąrašą užsiregistravo žmonės ir iš Jūsų mokyklos. Teiraujamės - ar Jūsų mokyklos bendruomenę vis dar domina tėvų saviugdos klubas? Jei Jūsų atsakymas teigiamas, prašome pasirūpinti:
atsakingu asmeniu, kuris padėtų organizuoti saviugdos klubą Jūsų mokykloje
- tai galėtų būti tėvų mėgiamas mokytojas ar neformalaus ugdymo atstovas, kurį asmeniškai domintų saviugda; anksčiau užsiregistravusių kandidatų paklausimu dėl jų ketinimo dalyvauti saviugdos klube ir kitų kandidatų paieška, nes klube gali dalyvauti 8-15 žmonių. Mus domina, ar sutiktumėte savo mokykloje sudaryti galimybę saviugdos klubą lankyti ir kitų mokyklų atstovams, kad švietimo aktualijos būtų nagrinėjamos platesniame kontekste?
Papildomą informaciją apie saviugdos klubų veiklą ir nagrinėjamas temas rasite čia: http://tevuforumas.lt/saviugdos-klubai/
Turite klausimų? Susisiekite su mumis: projektas@tevuforumas.lt
projekto administratorė  Eglė Stratkauskaitė 860785477 (egle.stratkauskaite@gmail.com
)
projekto koordinatorė Jolanta 860081221